Rezervirajte iduću subotu za najveću hrvatsku fišijadu u Belom Manastiru!

Turistička zajednica Baranje u suradnji s Gradom Belim Manastirom organizira Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Baranje u kuhanju fiša koje će se održati 9. rujna 2021. Na posljednjem  je natjecanju (2019. god.) svoje kuhače ukrstilo rekordnih 250 fiš-majstora, što ovo natjecanje čini najvećom Fišijadom u Hrvatskoj.

Ova manifestacija nije samo kulinarsko natjecanje u pripremanju najboljeg fiša – ona predstavlja tradiciju, kulturu, destinaciju, druženje, glazbu, dobru kapljicu i dobar zalogaj.

Fišijada će okupiti zaljubljenike u baranjsku gastronomiju u subotu, 4. rujna 2021. godine s početkom u 16:00 sati, u centru Belog Manastira.

Uz glavni događaj, natjecatelje i posjetitelje zabavit će prigodan sajamski program kroz trajanje manifestacije, a za glazbeni dio pobrinut će se KIT Karson te zvijezda večeri – Lidija Bačić!

Kotizacija za Fišijadu iznosi 200,00 kuna te uključuje ribu, kruh, stol, drva, tanjure i pribor za jelo za osam osoba.

Svi fiš-majstori mogu se prijaviti i putem online obrasca.

Recept za fiš pogledajte ovdje.

Ulaz je moguć uz prikaz COVID potvrde, potvrde o preboljenju COVID-19 u posljednjih šest mjeseci ili uz prikaz negativnog testa, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Testiranje će biti omogućeno na ulazu u prostor Fišijade po cijeni od 80,00 kn od 12:00 do 17:00 sati. Više informacija potražite ovdje.

TZ Baranje 

Primjedbe