Hrvatska torta - Croaterra


Harmoničan okus najboljih plodova

  Malo nas zna da je Croaterra torta, ideja vlasnice gđe. Jasne Šimunović, nastala u želji da se skupe najbolji plodovi lijepe naše i povežu u harmoničan okus Slavonije, naše obale, Istre, Zagore, Velebita, te da je zapravo prikazana kao simbol sretnog zajedništva sjevera i juga. 

Croaterra je kolač čija je receptura sačinjena tako da istakne proizvode i birane sastojke skupljene iz svih regija naše zemlje, koji može predstaviti cijelu Hrvatsku i svaku regiju zasebno (svježe mljeveno zrno pira, eko imanje Mavrović – Slavonija, maslinovo ulje – Istra, izvorska voda – Jamnica, orasi – Zagorje, med kadulje – Velebit, bademi, komorač, smokve, prošek, lozovača, naranča, limun, rogač – Hrvatski otoci i Dalmacija).

Osim što je namjena ove torte da se nađe na stolu sa probranim jelima kao desert, to je zdrava slastica koja može okrijepiti sportaše pri napornim pripremama, jer je nutricionistički vrlo vrijedna. Ideja povezanosti regija daje joj poseban okus, te time smatram da je zaslužila da je predstvimo malo široj javnosti kao naš jedinstven hrvatski proizvod.

 Ukoliko tortu želite nekome pokloniti, vlasnica će je za vas smjestiti u stiliziranu glinenu posudu te ekskluzivno upakirati s porukom na hrvatskom i engleskom jeziku u posebnom smotuljku.

Odličnog okusa čiste prirode i tako upakirana vjerujemo da neće razočarati niti one najzahtjevnije.

Kako bi se prilagodila tržištu, vlasnica se dosjetila i  pakiranja od 70 g, za hotele i apartmane viših kategorija, te se može poslužiti kao desert uz obrok ili jednostavno možete posvetiti komadić te ljubavi gostima na noćne ormariće.

Ukoliko niste do sad, svakako preporučujem da je isprobate ili nekoga razveselite s odličnim desertom!

Dobar tek!
                   

Primjedbe