PINK DAY ZAGREB



PINK DAY ZAGREB – omiljena zagrebačka vinska manifestacija i mjesto odlične zabave.

Muzej Mimara i ove će godine tradicionalno ugostiti popularnu zagrebačku vinsku manifestaciju, Pink Day, koja će se održati u subotu 21. travnja 2018. 


S početkom u 11:30 sati, Festival će svečano otvoriti zamjenica i ujedno izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, doc.dr.sc. Olivera Majić i predsjednica udruge WOW i direktorica Pink Daya, Sanja Muzaferija. Pink Day zasigurno je više od „običnog jednodnevnog festivala“ što potvrđuje odaziv brojnih inozemnih i domaćih stručnjaka, kao i interes medija. Prikladno odjeveni u ružičasto ili poneki ružičasti detalj, posjetitelji će moći uživati u kvalitetnim vinima i maslinovim uljima Lijepe naše, sudjelovati na zanimljivim radionicama gdje ih čeka pregršt iznenađenja te saznati korisne savjete i razmijeniti mišljenja.


Ružičasti festival pobrinuo se da i ove godine posjetitelji uživaju u najboljim ekstradjevičanskim maslinovim ulja, stoga će Green in Pink postati omiljeni kutak svima onima koji dijele ljubav prema blagodatima maslinovih ulja. Hrvatska je zemlja koja se može pohvaliti - u svim svojim dijelovima – mnogim vinskim sortama s izvrsnim potencijalom koji im omogućava da uđu i na strana tržišta.

Već 6. godinu za redom udruga WOW organizira Festival, a ove će godine biti i premijera „ženstvenog“ Bubbly Bara- još jedne WOW članice, Tamare Domljanović, koja je u Hrvatsku dopremila prvi bar na kotačima.

Veselo druženje će se nakon Pink-a nastaviti službenim afterpartyem u TIME Restaurant & bar, jednoj od omiljenih zagrebačkih destinacija za dobar provod, a u suradnji s tvrtkom Acrobat i najprodavanijim provansalskim roseom Whispering Angel.

PR: Katarina Mihalj


Primjedbe