Ski amadé za djecu i mlade




    
Od dječjeg tjedna „Mini,s Week“ do „Cash for trick tour“ savršeni dani skijanja i daskanja na snijegu

Skijanje s djecom uvijek je zabavno. Međutim, roditelji nisu uvijek i najbolji učitelji. Mališani brzo uče koje su tehnike najbolje u krivinama, a pritom se i zabavljaju s ostalom djecom za vrijeme profesionalnog tečaja skijanja. U Ski amadéu to je zaista povoljno zahvaljujući dječjem tjednu „Mini s Week“Za one malo starije postoje razna  zanimljiva  događanja u snježnim parkovima koja će im se zasigurno svidjeti. Zahvaljujući tome roditelji imaju mogućnost uživati nasamo na stazama, a pritom se ne moraju brinuti za djecu.


Dječji tjedan Mini’s Week – mala cijena za male  skijaške početnike
Ski amadé je skijaški savez za čitavu obitelj. Zbog toga su osmišljene posebne ponude za mlade, ali i one najmlađe goste. Zaista povoljno jer za samo 100 eura oni najmlađi (do šest godina, od 2012. godišta) započinju svoju skijašku karijeru u Ski amadéu. Tijekom dječjeg tjedna „Mini’s Week“ od 13. do 27.  siječnja 2018. za djecu je predviđen opsežan program u školama skijanja. 
Ovisno o regiji i školi skijanja za klince unutar Mini’s Week programa postoje dvije varijante tečaja skijanja, pet poludnevnih ili tri cjelodnevna tečaja. To je dovoljno vremena da se i roditelji malo odmore i izvedu pokoji slalom dok im se djeca zabavljaju te na najbolji način otkriju čari skijanja. U ponudu za mališane uključen je najam skija i skijaška propusnica. U brojnim smještajima u Ski amadéu djeca mogu boraviti besplatno u sobama s roditeljima. Zahvaljujući ponudi Mini‘s Week predškolska djeca mogu iznimno povoljno naučiti skijati, a bake i djedovi, roditelji i oni samohrani među njima, mogu za prihvatljiv iznos doći na odmor sa svojim mališanima.

Za one koji već u prvim trenucima ovladaju terenom, ali i za sve ostale u Ski amadéu postoji 13 poligona funslope. Funslope, odnosno staze za zabavu, zaista opravda- vaju svoj naziv. Prelazit ćete preko malih prepreka, kroz strme zavoje, brze puževe, niske tunele ili zabavne valovite staze.


Cash for Trick Tour – svaki skok se broji
Oni nešto stariji klinci kojima više nije zabavno skijati s mamom i tatom, nego bi radije s ostalim daskašima izvodili zapanjujuće skokove naći će u Ski amadéu također mnoge zanimljivosti. U pet regija postoji ukupno 9 snježnih parkova. Među najomiljenijima su Absolutpark Flachauwinkl, Superpark Planai, Blue Tomato Kings Park Hochk, Snowpark Gastein, Snowpark Alpendorf i Snowpark Großarltal. Ovdje se uvijek nešto događa i susrest ćete istomišljenike. 
Daskaš si ili skijaš slobodnim stilom i već možeš izvesti nekoliko cool skokova? 

Onda se jednostavno prijavi  i sudjeluj u novoj „Cash for Trick Tour Ski amadé“ koja se organizira u svim snježnim parkovima Ski amadéa. A ovako to ide: jednostavno dođi u snježni park, prijavi se i izvedi svoje skokove preko kikera, railsa i boxova. Dva profesionalna suca vrednovat će skokove i trikove, a voditelj će čitav događaj komentirati preko razglasa. Svatko može sudjelovati u onoliko krugova koliko poželi. Najljepše izvedbe bit će i nagrađene. Što više dobrih trikova, to više „cash-a“. Prihvatite izazov!



Tko su najbolji daskaši i skijaši slobodnim stilom ove zime?


Nemaš više od 16 godina, zaljubljenik si u skijanje slobodnim stilom ili bordanje i zabavno ti je ako te snimaju pri tome? Onda nemoj čekati, nego se odmah uputi prema stazi i snježnom parku Ski amadéa. 
Ponesi selfiestick, GoPro i povedi prijatelje, a zatim snimi cool video. Duckface i sexy poze ovdje nisu zanimljivi. Radi se o šašavim snimkama, cool trikovima i super potezima. Ukoliko ste pritom još i zabavni, tim bolje. Predajte snimku i prijavite se za natjecanje „Ski amadé Rookie of the year“. Gotovo. 
Na kraju skijaške sezone biraju se najbolje ženske i muške snimke bordanja    i skijanja slobodnim stilom, a dijele se i nagrade. Nagrada zaista opravda ono malo truda što je potrebno uložiti u snimanje. Pobjednici  dobivaju ekskluzivan ugovor „Rookie of the year sponsored by Ski amadé“
Odnosno, na određeno vrijeme postaju zaštitno lice kampanje za djecu i mlade Ski amadéKids/Jugend-Kampagne, ostvaruju kompletnu skijašku odnosno bordersku opremu uključujući GoPro, sudjeluju    u fotoshootingu Ski amadéa na startu i još mnogo toga.


Upoznajte ekipu – online i u parku
Priliku za razmjenu iskustava s drugima gosti Ski amadé imate na svakom koraku. Primjerice, na Facebook stranici redovito se pozivaju posjetitelji da objave svoje snimke i fotografije. Na društvenim mrežama također se događa mnogo, a uz pravi hashtag kao #skiamade, #skiamademoments, #mademyday #highestfarmersmarket ustvari ste uvijek gotovo #livedabei. Unatoč tome, i dalje vrijedi i tradicionalni način promatranja, ocjenjivanja i komentiranja skokova uživo u snježnom parku, liftu ili pod krovovima brojnih koliba unutar skijaškog područja.

*****************
Ski amadé paketi 2017./18.
4=3 paket
Tko želi četiri dana uživati u ovom najvećem austrijskom skijaškom području, a pri- tom platiti samo tri dana, treba rezervirati 4=3 paket. Paket vrijedi u odabranim po- dručjima u svih pet Ski amadé regija tijekom posebnih razdoblja akcije 4=3 u sezoni.
Primjer: 4 noćenja u hotelu s 3 zvjezdice s uključenim polupansionom u dvokrevet- noj sobi i četverodnevna skijaška karta po osobi s početnom cijenom od 299 eura.
 Sixty Plus
Za starije i one koji se osjećaju mladima, Ski amadé ima posebnu ponudu do 24.12.2017. i od 31.3. do 8.4.2018. Ponuda obuhvaća specijalni 7-dnevni program po povoljnoj cijeni, a uključeni hoteli uz to još poklanjanju 6-dnevnu skijašku propusnicu.

Primjer: 7 noćenja u hotelu s 3 zvjezdice s uključenim polupansionom u dvokrevetnoj sobi i 6-dnevna skijaška karta po osobi uz početnu cijenu od 399 eura.

Ladies Week
Ponovno aktualni prošlogodišnji Ladies Week odsad vrijedi za sve, kako za žene, tako i za muškarce. Od 17. do 24.3.2018. za svaku kupljenu skijašku propusnicu dobit ćete još jednu gratis. Osim toga, za vrijeme ovog tjedna s popustima održavat će se skijaški testovi, vodstva, mnogi događaji, koncerti i zabave.

Primjer za 2 osobe: 7 noćenja u hotelu s 4 zvjezdice u dvokrevetnoj sobi s uključe- nim polupansionom i 6-dnevna skijaška propusnica + 1 skijaška propusnica gratis s početnom cijenom od 1.319 eura.

Learn2Ski u 3 dana
Za one koji kasnije počinju sa skijanjem ili one koji žele obnoviti svoje skijaško umijeće tu su Learn2Ski ponude. Bez stresa, ali zato uz mnogo humora svaki će sudi- onik naučiti skijati i nakon 3 dana zajamčeno se spustiti plavom stazom. U slučaju neuspjeha, povrat novca zajamčen. Za trodnevni tečaj skijanja koji uključuje 4 noćenja, skijašku propusnicu i najam skija u pansionu s doručkom s 3 zvjezdice izdvojit ćete od 419 eura, a u hotelu s 4 zvjezdice od 651 euro. Tečaj skijanja traje četiri sata dnevno. Paket „Learn2Ski u 3 dana“ može se rezervirati u odabranim razdobljima.
Uskrsna obiteljska akcija
Od 17. ožujka 2018. do kraja sezone uskrsni je zeko u Ski amadé pripremio poseban paket za obitelji. Djeca do 15 godina (od 2002. godišta i mlađi) skijaju besplatno, ako barem jedan roditelj kupi 6-dnevnu skijašku propusnicu. Osim toga, u uskrsnom gnijezdu Ski amadé potražite i brojna atraktivna događanja i ponude za obitelji u svim mjestima Ski amadé.

Primjer: 7 noćenja u apartmanu, uključujući 6-dnevnu skijašku propusnicu za četiri osobe (2 odrasle osobe i 2 djece) od 949 eura.

Obiteljski bonus
U Ski amadéu osobito paze na pogodnosti za obitelji: obiteljskim je bonusom skijaška karta za treće, četvrto, peto i svako sljedeće dijete besplatna.

Informacije za goste u Ski amadé:
Ski amadé služba sa korisnike: +43/6452/4033360 


PR: Saturn 

Primjedbe