Snimljen novi demo film WONDERLAND za kinesko-korejskog klijenta

Nakon što je 2012. u Hrvatskoj počelo snimanje prvog južnokorejskog reality showa, u Zagreb, ali i ostatak zemlje pohrlili su turisti iz Južne Koreje. Svi se pitaju da li je to istina ili mit, no sam pogled na ulice glavnog grada a i ostalih dijelova Hrvatske, jasno nam pokazuje da su nam turisti iz Koreje, Kine i Japana itekako česti turisti – ne samo ljeti kao neke zemlje, već tijekom cijele godine (Prema državnom zavodu za statistiku RH, turista iz Koreje u 2016. bilo je više od 377 tisuća).

Interes za putovanjem u Hrvatsku povećava se iz godine u godinu ali isto tako povećava se interes i za samim snimanjima u Hrvatskoj. Tako da je u posljednje dvije godine snimljeno nekoliko turističkih reportaža i reality showa na području Istre, Like, Zagreba, Zadra, Plitvičkih jezera, Slapova Krke i Dubrovnika.


U produkciji BALDUČI FILMA realiziran ih je veći broj; od nekoliko epizoda Friends in Croatia, Miss Korea, 24 HOURS, TV reportaža, dok je prošli mjesec na području Zagreba – Parka Maksimir, grada Rovinja i hotela Lone te Dvorca Trakošćana snimljen novi demo film WONDERLAND za kinesko-korejskog klijenta, u suradnji s jednom od najjačih korejskih producentskih kuća.


BALDUČI FILM na čelu s producenticom Spomenkom Saraga okupio je vrhunsku ekipu suradnika: dizajnerica haljina i kostima Matija Vuica, stilist Viktor Drago, scenograf  Zvonko Sarić, rasvjeta SennaM – Senad Galijašević, te nekoliko mladih modela predvođenih lijepom Martinom Tomić u glavnoj ulozi.

U snimanje je bilo uključeno više od 40 članova hrvatske ekipe koji su svojom stručnošću i angažmanom oduševili korejsku ekipu. Naime, ovo je prvi puta da je iz Koreje došao samo uži tim suradnika – redatelj, snimatelj, supervizor slike, producenti, dok su svi ostali bili iz Hrvatske.

Svi se nadamo da će i ovaj veliki projekt napraviti još jednu lijepu promociju Hrvatske na istočnom tržištu.


PR: Balduči film

Primjedbe