Moët&Chandon Emoëticons za trendy Valentinovo


 

Jeste li spremni podijeliti svoje emocije s posve novim "Emoëticons"?

 


Ove sezone, Moët&Chandon uvodi kreativni jezik ljubavi s Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition za 2017. godinu. Predstavljamo jedan od najznačajnijih elegantnih dijeljenja posebnih trenutaka, inspiriran ljubavlju: romantičnom ljubavi te ljubavi prema bliskim prijateljima i obitelji.

Emotikoni su postali način komuniciranja, a procjenjuje se da se oko 6 milijardi emotikona koristi  svakodnevno. Kao univerzalni i multigeneracijski jezik emocija, oni su savršen način komuniciranja jedne od najsnažnijih emocija - ljubavi!
 
Inspirirani kreativnim, ekspresivnim svijetom emotikona, Moët&Chandon s Emoëticonsima omogućuje vam beskrajne, šarene i elegantne načine s kojima možete prenijeti svoju ljubav i kreirati personaliziranu bocu za svoju voljenu osobu!

"Emoëticons su spontani, blistavi i stilizirani, baš kao i naš šampanjac Moët Rosé Impérial", ističe Arnaud de Saignes, međunarodni direktor marketinga i komunikacija za Moet&Chandon. "Ovi jednostavni simboli komuniciraju snažne emocije i ideje. Oni su savršen, moderan način s kojim možete slaviti svaki trenutak koji se vrti oko ljubavi."

Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition poklon pakiranje prepuno je živahnog duha Moët Rosé Impériala s prštavim Emoëticonsima na etiketi. Otvorite poklon pakiranje kako biste pronašli naljepnice s Emoëticonima te personalizirajte bocu i poklonite je svojim voljenima.

Za poseban doživljaj dijeljenja ljubavi tu je i  Mini Moët Rosé Impérial Emoëticons boca sa šarenim i kreativnim Emoëticonsima koji će razveseliti svakoga!



Okusite danas: Moët Rosé Impérial

Moët Rosé Impérial spontani je, blistav, stilski izraz Moët & Chandon stila koji se odlikuje jakom voćnosti, zavodljiv je na nepcu i elegantne zrelosti. Dvije godine odležao je u Maison podrumima kako bi dobio svoju prepoznatljivu sjajnu ružičastu boju s jantarom, a njegov začaravajući buke kombinira živahnost crvenih plodova, cvjetne nijanse i blagi nagovještaj papra. Njegova izražajnost na  nepcu kombinira intenzitet i gipkost sočnih bobica, čvrstoću breskve i svježinu suptilne note mentola.

O Moët & Chandon

Osnovan 1743. godine, Moët & Chandon  predstavio je  šampanjac svijetu nudeći niz jedinstvenih vina za svaku prigodu. Od kultnog Moët Impériala,  pa do Grand Vintage kolekcije, od ekstrovertiranog Moët Rosé Impériala, do inovativnog Moët Ice Imperiala, svaki šampanjac zasljepljuje i oduševljava svojom voćnošću te mami nepca elegantnom zrelosti.

A sada: Moët & Chandon slavi uzbuđenje i radost života. Uz bocu svog šampanjca, koja se otvori svake sekunde diljem svijeta, Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je #moetmoment koji se živi sada.
 

PR: D. Orešić

Primjedbe