Chef humanitarna akcija - Kušaj, voli, daruj


 
Općina Sveti Juraj na Bregu, restoran Međimurski Dvori, Hrvatski kuharski savez, SKMER (savez kuhara mediteranskih i europskih regija) i voditeljica projekta Željka Balja, u suradnji s udrugom MURID – za ranu intervenciju u djetinjstvu, u sklopu mjeseca ljubavi organiziraju humanitarnu akciju „KUŠAJ, VOLI, DARUJ“.

Održat će se u Lopatincu u restoranu Međimurski dvori, 16. veljače 2017. godine s početkom u 15 sati, a u svrhu prikupljanja sredstva za podršku djeci, u sklopu kojeg se rano prepoznaju rizici u razvoju djeteta te se stručnom podrškom roditeljima i direktnim radom s djecom utječe na poticanje cjelokupnog razvoja djeteta i punu integraciju u društvo.

Za humanitarnu akciju kuhat će se 200 porcija rižota, čiji su glavni sastojci ljubav, zajedništvo, toplina, veselje, smijeh i radost.
 
 

Za toplu dobrodošlicu pobrinut će se gostujući kuhari: Igor Kozmić, Kristian Kozmić, Ivica Devčić, Marija Kuzminski, Ljiljana Sedlanić, Renato Pofuk, te Doris Vlah i Luka Dančilović, poznatiji kao natjecatelji kulinarske TV emisije RTL-a ‘3,2,1 – kuhaj’. Za dobru atmosferu pobrinut će se voditeljica programa Aleksandra Ličanin i solo izvođač Igor Baksa.

Gosti humanitarne akcije moći će sudjelovati s kupnjom donacijskog kupona od 30 kuna za vrhunski gastronomski užitak s uključenim jednim pićem po izboru (vino ili sok) vinske kuće Hažić i Cmrečnjak, kako bi pružili potporu Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju MURID.

U dječjem kutku, uz pomoć donatora tvrtke Rainstal, Etno Art Chef kreativne kuhinje i udruge Murid, za male goste osigurat će se mala 'chef' radionica, zeleni tepih i igraonica - tobogan, gdje će svi zajedno moći stjecati nova znanja i vještine i dobro se zabaviti.
 

Zato zajedno učinimo nešto dobro i pokažimo im naše veliko

Pokrenuli smo se, navukli pregaču, zasukali rukave i u dobrom društvu skuhat ćemo omiljeno jelo naših gostujućih kuhara!

Dobrodošli!


 

Primjedbe