Roštiljada na kraju grada


U subotu 10. rujna 2016. u restoranu Bicko, održat će se velika roštiljada zanimljivog imena 2. IGRE GLADI BY BICKO.


Povodom 3. rođendana restorana BICKO, vlasnica Sandra Evačić i prijatelji  organiziraju najbolje natjecanje u roštilju dosada - sa čak 11 izvrsnih ekipa. Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji vodi popularni TV i radijski voditelj Davor Dretar Drele, posjetitelje očekuju zanimljive IGRE GLADI,  igra s nagradnim pitanjem -  i još poneko iznenađenje.
Svoje sudjelovanje potvrdilo je ukupno 11 ekipa – pobjednice Xenine ratnice čekaju 5 polufinalista koji će biti izabrani između sljedećih „izazivačkih“ ekipa: Sto tona, KUD Vinko Pintarić, HR2, KKK Fortis, Grill team, NK BLATO, BBB Travno, Caffe bar Sunce, Kalinke team, Iron Ghost team.
Natjecatelji spravljaju zadana jela na roštilju koja će u subotu ocijeniti stručna komisija u sastavu: Domagoj Jakopović Ribafish, pivski sommelier i ćevapolog, masterchefovi Časlav Matijević i Robert Slogar, Nada Vejić, vlasnica poznate pečenjarnice Kraljice te predstavnik posjetitelja. Od 10 izazivača, koji će peći roštilj od 12h,  komisija će izabrati 5 polufinalista koja će se natjecati u finalu, istoga dana od 16h. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade.
 
Ulaz posjetiteljima je besplatan, a cijene već nadaleko poznatih specijaliteta restorana Bicko (ćevapi, svinjska vratina, svinjska i juneća rebarca, čobanac, špek fileki), u kojem bi baš svatko rado - gricko, bit će izuzetno povoljne – za sve posjetitelje.
Očekuje se velik broj posjetitelja - uz red zabave, red glazbe i red roštilja, uz mnoge poznate osobe iz javnoga života - u samim natjecateljskim ekipama ali i među navijačima.    
Velika  atrakcija  ove  roštiljade su  upravo igre gladi organizirane za – posjetitelje, „Igre gladi za dame“ i „Igre gladi“ za gospodu. Dame i i gospoda natjecat će se u igrama koje će biti tematski vezane uz iznimno ukusnu gastro ponudu restorana Bicko u 14.30h i u 17h. 
Rezervirajte subotu 10. rujna od 11 - 24h za veliko natjecanje u roštilju i – za gurmanske igre na Bickov način.   Jer ... najbolja je roštiljada na  kraju grada.

BICKO JE RESTORAN koji ovim događajem –  2.IGRE GLADI by BICKO  -  slavi svoj treći  rođendan.  

Dugoročno stvaranje etabliranog mjesta gdje se ljudi željni domaće hrane s povjerenjem rado vraćaju, bila je nit vodilja vlasnika pri realizaciji otvorenja restorana Bicko. U vrlo kratkom vremenu,  vlasnici su uspjeli dokazati da se kvalitetnim i ustrajnim radom i obraćanjem pažnje na detalje svaki temelj uspije izgraditi, što zadovoljstvo gostiju svakodnevno pokazuje. Osoblje restorana diči iskustvo, znanje, ljubaznost, pristupačnost, ljubav prema hrani i ispred svega svijest da je gost uvijek u pravu, a što sve čini predispoziciju kvalitetnih, obilnih i oku primamljivih obroka. 
Sa svojih 129 sjedećih mjesta u stalnoj postavi te dovoljnim brojem parkirališnih mjesta restoran Bicko je idealno mjesto za druženje ali i održavanje proslava povodom krštenja, krizmi, svadbenih svečanosti, rođendana, umirovljenja, godišnjica, poslovnih ručkova i domjenaka te proslava svih ostalih vrsta, koje gostima restorana padnu na pamet. Osim dnevnog posla, osoblje restorana organizira katkad i tematske večeri  popraćene delicijama vrijednih ruku iz kuhinje i sa roštilja na drveni ugalj, a sve kako bi se restoran etablirao na ugostiteljskoj sceni kao mjesto, gdje se odlično i obilno jede, umjereno plati i dobro zabavi, te pokaže koja plesna vještina. Uz više vrsta gableca, koji se mijenjaju na tjednoj bazi i à la carte ponude, restoran Bicko vrši i dostavu na području Novog Zagreba, Lučkog i Stupnika.
Više o gastro ponudi na  http://www.bicko.hr/
Tekst: M.V.
 

Primjedbe