Ivy's Sweet Lavander, odlični proizvodi mlade vizionarke



Strast kuhanja i poduzetnički duh mlade Riječanke!


Spojivši strast kuhanja i poduzetnički duh, mlada Riječanka Iva Ćulumović, od običnih je džemova napravila inovacije i kreativno iskoristila svoje znanje.

Istraživajući blagodati lavande, ustanovila je da osim što poboljšava koncentraciju, pospješuje apetit, probavu, cirkulaciju, zapravo otklanja nervozu, depresiju i nesanicu tj. uravnotežuje psihofizičko stanje.

Prvu ozbiljniju promociju proizvoda imala je na "Fakulteti za turizem" u Brežicama, gdje sam je uvrstila među ozbiljnije proizvođače naše Istre. Kako je nastavila nizati uspjehe, prošle godine bila je nominirana među deset najkreativnijih biznisa Hrvatske, za nagradu - Kreativna vjeverica.

Zahvaljujući interesantnoj noti lavande, što je Iva i prepoznala, napravila je razne vrste džemova s lavandom i zbilja ne mogu odrediti koji mi je draži i ukusniji.


Za ljubitelje slatkih delicija bez šećera, Ivini su džemovi pravo rješenje, jer umjesto kristalnog šećera koristi med, a od ove godine ima i svoje vlastite košnice na obroncima Učke u Kolavićima iznad Opatije. Tako da se izuzetno veselim kušanju meda od lavande iz netaknute prirode ;-).


Kako bi se i sama uvjerila u njezine eko proizvode, posjetila sam je u njezinom vlastitom domu, gdje sam iz prve ruke vidjela na koji način radi i brine za održivi razvoj u okolini u kojoj živi.

Džem od lavande i amule postao je prvi hit među njezinim kupcima, nakon čega se odvažila i proširila svoju ponudu s odličnim domaćim tortama, pralinama i integralnim keksima s lavandom. Najbolje od svega je što sve sastojke uzima sa svog OPG-a, odnosno bere u svom dvorištu! Ukoliko ste poželjeli dobar šeri s lavandom ili sok od kadulje, bazge i sl., ne brinite i toga ona ima. Sve je to dostupno narudžbom direktno kod Ive putem emaila ili facebooka ili na sajmovima zdrave hrane.

 

S obzirom da je odnedavno članica uprave LAG-a Terra Liburna, vjerujem da će svojim znanjem i iskustvom i dalje nastojati pomoći jačanju malih proizvođača hrane na svom području a pritom ne zaboravljajući na nas vjerne slatkoljubce!

Kako bi se i sami uvjerili u odličnost njezinih proizvoda potražite je na facebooku, pod brendom - IVY'S SWEET LAVANDER. ;-)

Za kraj mogu samo reći - njam pohvale za odlične Ivine džemove! A i Iva potvrđuje ;-)
 

Primjedbe