Pjenušavi doručak i ove godine stiže u Erdut!

Pjenušavi doručak i ove godine stiže u Erdut!  

Održat će se u  subotu, 11. rujna 2021. u 10 sati, u lijepom vinogradu obitelji Siber, na adresi Cesta Svetog Martina. Ovaj je doručak dio već renomiranog projekta Wine&Bike Tour Erdut koji se održava od 2014. godine.

Cilj pjenušavog erdutskoga doručka je okupiti vinare i njihove kupce, ljubitelje pjenušaca - na neobaveznom, ugodnom druženjem uz mjehuriće i slavonske specijalitete - na njihovoj destinaciji. Doručak će pravi slavonski – hedonistički, s domaćim specijalitetima, a pripremaju ga čenici i profesori Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek.

Potporu događanju daje TZ Osječko-baranske županije, organizator manifestacije Wine & Bike Tour Erdut,  u sklopu koje je i Pjenušavi erdustki doručak.

Pjenušava vina točit će se na početku događaja uz slavonski doručak, a u 13 sati na programu je „En primeur vrhunskih erdutskih vina“ uz vina i vinare Siber, Brzica, Antunović, Erdutski vinogradi te Royal Hill. Svaki će vinar ponuditi  premijeru jednog novog vina ili velikog vina po vlastitom izboru.

Program Pjenušavog erdutskog doručka:

9:30 h - dolazak gostiju

10:00 h  – pjenušci dobrodošlice

10:15 h – otvorenje, pozdrav i uvodna priča o pjenušcima

10:30 h -  doručak u vinogradu uz glazbu & gosti iznenađenja

13:00 h - erdutski »En primeur«

14:00 h - završetak događaja

Cijena Pjenušavog erdutskog doručka iznosi 50 kuna.

Obavezne rezervacije na:   https://bit.ly/PjenusaviDorucakErdut2021

 Zlatne riječi

Primjedbe