Buzetska obiteljska tvrtka "Aura" koja se bavi proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda, rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu te se može pohvaliti s desetak zlatnih odličja na prestižnim svjetskim i domaćim natjecanjima, posebno za gin Karbun, novi Karbun Navy Strength gin i liker Teranino, od sad ima svoju "ambasadu" u Zagrebu, u vidu caffe bara Naša priča by Flâneur, na adresi Kamaufova ulica 22 (kod Petrove bolnice).
![]() |
Naša priča - Viktorija Akrap |
O čemu se radi, objasnila nam je Viktorija Akrap, mlada vlasnica caffe bara i objekta brze prehrane "Naša priča": "Ugostiteljstvo nije samo posao; ugostiteljstvo je i emocija i užitak. Stoga želim gostima ponuditi nešto drugačije, nešto više; ne samo poslužiti ih, nego i educirati. U suradnji s udrugom G.E.T. koju vode poznati eno-gastro novinari Tomislav Stiplošek i Silvija Munda, razvijat ćemo eno-gastro priču. Osmislili smo niz aktivnosti, a jedna od njih je Aura day četvrtkom, kad će gosti imati priliku naručiti jedan od Aurinih proizvoda po promotivnoj cijeni i pritom nešto naučiti o njemu."
U
caffe baru Naša priča, kao svojevrsnoj ambasadi destilerije Aura, gosti će moći
dobiti informacije o Aurinim proizvodima, a biti će organizirane i vođene
degustacije.
"Osim toga, svidjet će vam se i ostatak ponude. Kažu da imamo finu kavu, najfinije kroasane, a uvijek imamo svježe voće za cijeđene sokove. Dođite i provjerite!", kaže nam Viktorija Akrap uz osmijeh te dodaje: "Aura day je tek prva u nizu aktivnosti koje smo osmislili. Naše goste očekuju i vinske i gastro priče te puno zanimljivosti koje ćemo najavljivati kako budu dolazili u ponudu."
G.E.T.
Foto: Silvija Munda
Primjedbe
Objavi komentar