Zagrebačka županija poziva na gurmanska iskustva za pamćenje!

Novom lipanjskom kampanjom Turistička zajednica Zagrebačke županije u suradnji s 13 lokalnih turističkih zajednica predstavlja najjače adute s naglaskom na gurmanska iskustva

Iskustva za pamćenje u Zagrebačkoj županiji! Pod tim sloganom krenula je ljetna kampanja jedne od najatraktivnijih hrvatskih destinacija usmjerena na domaće goste. U suradnji s 13 lokalnih turističkih zajednica, TZ Zagrebačke županije predstavlja najjače turističke adute.

Vinske ceste, zdrave lokalne namirnice i sjajna kuhinja, prekrasna priroda, biciklističke rute, tradicijsko graditeljstvo s jedinstvenim drvenim turopoljskim kućama, zdravstveni turizam - zeleni zagrebački prsten ljetni je hit bez obzira iz kojeg dijela Hrvatske dolazite. Odličan izbor za izlet ili ladanje na obiteljskim gospodarstvima, modernim kućama za odmor i vrhunskim restoranima.

Ako već niste, vrijeme je da otkrijete crne turopoljske tartufe, delicije od autohtone turopoljske svinje, žumberačku pastrvu, kotlet s trsja, slanu deliciju rudarsku greblicu, plešivički copanjek, zlevanku, samoborske kremšnite… Od Prigorja, Moslavine i Turopolja do Jaske, Samobora i Zaprešića uživat ćete u gurmanskim doživljajima.

„Veseli me što smo kao regionalna turistička zajednica okupili kolege iz naših 13 turističkih zajednica na području županije koje su se aktivno uključile u kreiranje kampanje. Prošlu, do sada najtežu turističku godinu, odradili vrlo dobro i sada trebamo kapitalizirati sve na čemu smo radili. Prošlogodišnja kampanja „Odmor nikad bliže“ je bila iznimno uspješna i vjerujem kako će tako biti i s novom kampanjom. Zagrebački zeleni prsten idealna je destinacija za domaće posjetitelje i turiste jer na samo pola sata od Zagreba nudimo održiv turizam i autentične doživljaje“, ističe Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije, kojoj su se u novoj kampanji priključile turističke zajednice Savsko-sutlanske doline i briga, Dugog Sela, Ivanić Grada, Zaprešića, Jastrebarskog, Samobora, Sv. Ivana Zeline, Svete Nedjelje, Velike Gorice, Vrbovca, Pisarovine, Krašića i Rugvice.

PR: Lollipop

Foto: arhiva TZ Zagrebačke županije

Primjedbe