FMCG Marketing Summit 2021. u online formatu

Dobra stara poslovica kaže: Svako zlo za neko dobro. Upravo zato, donosimo vijest koja će razveseliti mnoge marketingaše, poslovnjake i ostale sudionike FMCG industrije.

 3. FMCG Marketing Summit održat će se 18. svibnja 2021., a sudionici će ga moći pratiti putem YouTubea i LinkedIna. Konferencija će sudionicima ponuditi analizu nadolazećih svjetskih marketinških trendova u trgovačkom sektoru te otkriti potpuno nove mogućnosti za kreativnost.

S obzirom na višegodišnje iskustvo u Henkelu te posljednjih nešto više od godinu i pol u Atlantic Grupi, upitana sam da usporedim rad u globalnoj kompaniji u odnosu na rad u lokalno-regionalnoj. Fokusirat ću se ponajviše na rad u odjelu marketinga, odnosu prema potrošaču, radnoj atmosferi i organizacijskoj kulturi. Bit će to uvid u ova dva, po mnogočemu slična, no i različita svijeta. Jesmo li usporedivi, odnosno konkurentni, koje su prednosti, a koji izazovi?, najavila je svoju temu Miranda Mladin, Izvršna direktorica za Centralni marketing i Inovacije, Atlantic Grupa.

Neograničena fizičkim prostorom, ove će godine konferencija okupiti puno više dionika sektora u novom, virtualnom svijetu. Upravo zato očekuje se više od 3.000 sudionika.

Promjena koju ove godine najavljuju je besplatna prijava te pozivaju sve da je izvrše putem web stranice

"Uz naše inspirativne govornike potrudit ćemo se da i ova konferencija bude za pamćenje te pripremamo nezaboravno figitalno putovanje", iz organizacijskog tima poručuje Aljoša Parotat, direktor.

Sada, više nego ikada, važne su EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST. i upravo zato želimo saznati kako je to biti u cipelama potrošača.

GfK 24 sata dnevno prati kupovine hrvatskih kućanstava, njihovu prehranu, želje, potrebe, strahove i snove. Povest ćemo vas kroz priču o kupcu upravo kroz te 3 perspektive: što mu je na srcu, što u košarici, a što na tanjuru, istaknuo je Mladen Kožić, Business Development Manager Adriatics, Gfk.

Više informacija pronađite na službenoj web stranici. Dnevnu dozu FMCG informacija pronađite i na društvenim mrežama konferencije: Facebook, LinkedIn.

Zakoračite s nama u #FigitalniMarketinškiSvibanj

 

Marinela Stjelja

 

 

 

Primjedbe