FOODTECH TOMORROW: Prijavite se na međunarodni online event o trendovima u industriji hrane i pića

FoodTech Tomorrow - Trendovi u prehrambenoj industriji - dvosatni je online event koji okuplja dionike iz svih krajeva prehrambene industrije kako bi razgovarali o budućim trendovima, izazovima i mogućnostima sutrašnjice.

Događaj služi kao platforma za nadahnuće i razmjenu ideja stručnjaka ove industrije, kao i javnosti. Fokus je stavljen na pogled u budućnost industrije hrane i pića, a okuplja zanimljive govornike.

Domaćini online eventa su Infor i Elvenite. Infor je softver kompanija usredotočena na poslovne aplikacije za organizacije, koje se pružaju putem oblaka (cloud), dok se Elvenite usredotočio na digitalizaciju industrije hrane i pića savjetovanjem u ERP-u, poslovnoj inteligenciji i uslugama poslovnih procesa.

Moderator: Håkan Strömbeck, Sr, direktor strategije i industrije strategije, Infor

Koji su razlozi za poslovna rješenja koja su uvijek aktualna i postoje li preduvjeti za to.

Sepehr Mousavi, zagovornik futurista i inovacija, SweGreen

Sepehr Mousavi multikulturni je futurist i zagovornik zelenih inovacija. Jedan je od suosnivača Agtecha i inovacijskog pothvata vertikalne poljoprivrede sa sjedištem u Stockholmu, SweGreen. Sepehr je aktivan u prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji više od deset godina te će prikazati futuristički scenarij oko oblikovanja budućnosti hrane, tekuće društveno-tehničke tranzicije, novih pametnih rješenja i uloge skokovitih inovacija iz vertikalne poljoprivrede poput primijenjene umjetne inteligencije i robotike.

Agnes Lindell, voditeljica podataka o tvrtki, Elvenite

Mnogo tvrtki teži tome da se organizacija temelji na podatcima. To je još očitije u F&B-u segmentu koji je formiran propisima o sljedivosti, mogućnostima dobivanja mišljenja ljudi i stalnoj brzini te donošenju brzih i točnih odluka.

Marcel Koks, direktor F&B industrije i strategije rješenja, Infor

Koji su glavni pokretači industrije u industriji hrane i pića te kako industrija 4.0 može pomoći u postizanju sljedeće razine produktivnosti, sigurnosti hrane, transparentnosti i održivosti.

Andreas Stjärnhem, kreativni direktor, Sticky Beat Innovationsbyrå

Uz ogroman interes za digitalne inovacije i još veću ljubav za sutra, Andreas će vas povesti u uvide i mišljenja o kulturi i identitetu hrane u digitalnoj eri.

Pridružite se inovativnom i edukativnom online eventu preko linka u nastavku: https://pages.infor.com/20-04-2021-eam-digitalevent-elvenite-foodtech-tomorrow.html?AOI=eam&utm_source=webinar&utm_content=JaTrgovacHR&utm_medium=event&utm_type=webinar&utm_campaign=23990-002

PR: Abeceda komunikacije 

Primjedbe