8. Pink Day: U ružičastim vinima moći ćete uživati 29. svibnja!

U ružičastim vinima moći ćete uživati 29. svibnja! 

S obzirom da je 8. PINK DAY, koji se trebao dogoditi u ožujku, iz epidemioloških razloga bio odgođen, od 26. do 28. lipnja 2020. održan je prvi virtualni PINK WEEKEND powered by Premium Visa s ciljem promocije, ali i pomaganja prodaji ružičastih vina, koji je po promotivnim cijenama ponudio vrhunska rosé vina dvadesetak vinarija iz Hrvatske, Italije i Austrije. Zanimljiv program za sve ljubitelje roséa, mogao se pratiti na Pink Day Facebook stranici a osim ponude vina na ovoj su platformi trojica vodećih hrvatskih sommeliera: Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održali kratke, zanimljive i vrlo gledane vinske radionice posvećene roséu.

A sada se, nakon virtualnih prošlogodišnjih radionica i duge pauze druženja uživo, ove godine s radošću i optimizmom vraćamo u stvarnost.

8. Pink Day - Međunarodni festival mirnih i pjenušavih ružičastih vina, zajedno sa svojim dijelom posvećenim ekstra djevičanskom maslinovom ulju GREEN IN PINK, održat će se, bude li sve u redu, 29. svibnja. Velika je novost nova lokcija, jer se zbog oštećenja u potresu, nakon predivnih osam godina u Muzeju Mirmara, PINK DAY seli na otvorenu natkrivenu terasu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.  Naravno, stolovi će biti razmaknuti i sve će se održati strogo prema propisanim epidemiološkim mjerama zaštite za sve izlagače i posjetitelje. Festival partner ovaj puta je VINISTRA.

Detalji s radionice.

Nastavljamo s već najavljenim programom PINK DAY-a u okviru kojeg ponovno s veseljem najavljujemo Masterclass - Svijet ružičastih šampanjaca grupacije Moët Hennessy powered by Premium Visa, koji je rasprodan u svega nekoliko dana a radionica koja se bavi ekstra djevičanskim maslinovim uljima, Istra: kraljica maslinovog ulja powered by Catering Lisak također će se održati u novom terminu Festivala.

I ovoga puta nagradit ćemo najkreativnije uređene izlagačke stolove – što je na prošlom PINK DAY-u podjednako oduševilo i izlagače i posjetitelje. Ružičaste Jimmy Choo cipele, prošli puta je osvojila talijanska vinarija Bottega, a ove godine dodijelit će se čak 3 nagrade za najkreativnije stolove. To će ponovno biti ružičaste Jimmy Choo cipele – ovoga puta model Smokey vrijedan tisuću dolara, umjetničko djelo „DESIDERIO N°1 ART MUST BE TASTED“ austrijskog umjetnika Andrewa Stixa, izrađeno specijalno za PINK DAY te set Nikel Privé kozmetike autorice Mirjane Brlečić.

Najavljujemo i još jednu, iznimno vrijednu nagradu, ali neka ona zasad ostane tajna!

Vjerujemo da će se naši partneri izlagači specijalno potruditi da svoje izlagačke stolove urede i lijepo ukrase - tako da uđu u konkurenciju za najljepši stol. Ono što je sigurno je da će PINK DAY kao uvijek do sada okupiti veliki broj u ružičasto odjevenih, ili ružičastim ukrašenih, posjetitelja željnih druženja nakon dugih, zimskih i „lockdown“-ovskih dana.

PINK DAY  možete pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/PINK-DAY-166888780125529/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pinkdayzg  

PR: Pink Day Zagreb/Sanja Muzaferija

Primjedbe