Welcome Home Office za digitalne nomade

 
Remote work novi je globalni trend, a Falkensteiner Premium apartmani Senia digitalnim nomadima i poslovnim ljudima predstavljaju dugoročni najam u vrhunskom resortu s najljepšim pogledom na more 

Velegradska magla i smog, rad od doma koji vam se i nije baš pokazao produktivan, suhoparni uredski život od devet do pet ili sunčana jutra na jugu i pogled na more u besprijekornim apartmanima – vašim budućim uredima sa svim benefitima luksuznog resorta? Rad neovisan o lokaciji pruža slobodu i fleksibilnost i rastući je svjetski trend s mnoštvom pozitivnih učinaka, od psiholoških do ekonomskih. U industriji putovanja sve je počelo početkom pandemije kada je nekoliko otoka u karipskoj regiji otvorilo svoje resorte digitalnim nomadima iz cijeloga svijeta. Sada postoji niz odredišta koji, uz odličan smještaj po principu ”kao kod kuće”, rješavaju čak i radne vize kako bi stranim državljanima omogućili da bez problema ostanu dulje vrijeme na drugoj strani svijeta.

U korak s globalnim svjetskim trendovima Falkensteiner predstavlja Welcome Home Office ponudu – dugoročni najam Premium Senia apartmana u mirnom zatvorenom resortu Punta Skala samo desetak minuta vožnje autom do Zadra koje možete pretvoriti u savršeni ured s pogledom! Dizajnerski uređeni, decentni, svijetli i prostrani, različitih kvadratura, s kompletno opremljenom kuhinjom i velikom terasom – trebate samo donijeti svoj laptop i priključiti se na brzi internet!

Slobodno možete koristiti i sobe za sastanke s opremom za konferencije, a imate na raspolaganju i mogućnost printanja i skeniranja. Tu je i "Premium living" usluga, tjedna kupnja prema vašim potrebama, ali također i mogućnost doručka ili polupansiona – vi uistinu ne trebate ni napustiti resort, samo se fokusirati na posao.

Nakon posla, treba predahnuti i uživati u životu! Za ljubitelje sporta resort nudi cijeli niz sadržaja – od fitness dvorane do nepreglednih šetnica i staza za trčanje uz more i sportski centar na otvorenom s terenima za tenis, terenom za golf, mini golf, badminton, košarku, mali nogomet, odbojku na plaži, uz najam sportske opreme. Što je duži najam, cijena je povoljnija, a ponuda za minimalno sedam noćenja uključuje i jednu besplatnu masažu i dvadeset posto popusta na spa tretmane u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. U AquaPura Spa centru na čak 6.000 metara kvadratnih čekaju vas vanjski i unutarnji bazeni, turski hamam, parne kupelji, brojne saune uključujući i panoramsku zemljanu saunu s pogledom na more, Kneippov bazen, privatni spa i čarobna područja za opuštanje s vodenim krevetima – ovdje ćete izbaciti sav stres koji nose radni izazovi.

PR: Lollipop
Fotografije: Falkensteiner Hotels & Residences

 

Primjedbe