Falkensteiner predstavlja sigurne wellness programe za hladnije dane

Jačanje imunološkog sustava, posebno osmišljeni spa tretmani koji blagotvorno djeluju na zdravlje, sportske aktivnosti i cijeli niz mjera za sigurnost gostiju - glavni je fokus u hladnijoj sezoni u wellness ponudi grupacije Falkensteiner 

Udahnite svježi zrak. Doživite prirodu. Osjetite vlastito tijelo. Uronite u toplu vodu. I pronađite ravnotežu. To je osnova ovogodišnje "Dobrodošli sebi" wellness kampanje hotelskog lidera Falkensteiner. Od Austrije do Češke, Južnog Tirola i Hrvatske, Falkensteiner Hotels & Residences jamče savršene uvjete za savršen wellness odmor. 

Sigurno opuštanje od dolaska do odlaska

Posebne mjere po nazivom "Sigurni hoteli" koje je Falkensteiner razvio zajedno sa stručnjacima za sva područja tijekom boravka u hotelu, također se pomno primjenjuju i u spa zoni. Svatko tko je rezervirao masažu ili neki drugi tretman, u sobu za tretmane odlazi u pratnji hotelskog osoblja, a terapeuti nose štit za lice. Gosti se informiraju o dodatnim higijenskim mjerama prije i za vrijeme tretmana. U području bazena i odmorišta poštuju se sigurnosne udaljenosti između ležaljki.

Prostrani hotelski prostori olakšavaju održavanje potrebnih pravila razmaka. Dolaskom u hotel izabrat ćete stol u restoranu koji ćete tijekom boravka samo vi koristiti. 

U AcquaPura Spa zoni profesionalni tim osmislio je posebne wellness programe koji se fokusiraju na regeneraciju i prevenciju. Između ostalog, glavni fokus je na različitim masažama prilagođenim gostu, koje su se dokazale kao učinkovite za jačanje imunološkog sustava, povećanje zdravstvenih dobrobiti, poboljšanje cirkulacije, poticanje metabolizma, a time istovremeno i sprečavanje prehlade. Uz opuštajuće wellness tretmane, Falkensteiner nudi treninge za jačanje mentalnog zdravlja i joga programe, koji se u jesen po lijepom vremenu održavaju na otvorenom. Holistička zdravstvena ponude, svježa pripremljena hrana od sezonskih, lokalnih namirnica savršeno zaokružuju opuštajući i siguran wellness odmor.

Najveći spa u Hrvatskoj

Najveći spa u Hrvatskoj nalazi se u Hotelu & Spa Iadera u Petrčanima nedaleko od Zadra, pa ondje uistinu možete računati na siguran wellness odmor. Elegantno, prostrano i ugodno okružje AcquaPura Spa na 6000 kvadratnih metara oduševit će vas sa čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna Spa suita i više relax prostorija, a tu je i vodeni svijet sa šest bazena i sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, BIO saunom, herbal finskom saunom te moderna interpretacija turskog hamama.

Daljnje informacije o wellness ponudama:

https://www.falkensteiner.com/hr/inspiracija/relaksacija-wellness/acquapura-spa

 

* * *

FMTG - Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedno je od vodećih turističkih poduzeća u privatnom vlasništvu u sedam europskih zemalja. Pod njegovim krovom nalaze se Hotels & Residences s trenutačno 27 hotela u kategoriji četiri i pet zvjezdica, 2 apartmanska naselja, kao i FMTG Development te turističko savjetovanje Michaeler & Partner.

 

 PR: Lollipop

Fotografije: Uz dozvolu Falkensteiner Hotels & Residences

 

Primjedbe