Kokteli sa šarenim suncobranima, prepuni zaslađenih
sokova i kandiranih višanja stvar su prošlosti. Danas je popularan pristup
spravljanju koktela ili miksologiji, koji je dobio naziv craft bartending.
Sljedbenici ovog pristupa koriste prirodne sokove, svježe i domaće uzgojeno
voće, sami uzgajaju aromatično bilje, kuhaju svoje sirupe i bittere, ali i
koriste inovativnu tehnologiju kako bi njihove umjetničke kreacije u obliku
pića izazvali oduševljenje i u najvećem skeptiku.
Craft kokteli koji donose prirodu u vaš dom
Sličnu filozofiju dijeli i novi proizvod Jamnica Botanica,
blago gazirano piće na bazi mineralne vode, voća i aromatičnog bilja, koje se
brzo etabliralo kao lagano premium piće pažljivo odabranih sastojaka iz vrta
prirode. Dva neodoljiva okusa, limun menta i naranča pelin, bez dodanih šećera
i aditiva, bude želju za uživanjem u hrani i piću te povratak prirodnom
uživanju.
Nježne biljne arome kao savršen dodatak koktelima
U želji da svima omogući povratak prirodi i domaćim
proizvodima, Jamnica Botanica pronašla je istomišljenika u poznatom domaćem
barmenu i miksologu Marinu Nekiću i s njim kreirala dva neodoljiva recepta za craft
koktele – Jamnica
Botanica Lemon Mojito i Jamnica
Botanica Orange&Gin.
Priuštite si uživanje bez grižnje savjesti i
otkrijte video recepte vrhunskih koktela na linku.
Abeceda komunikacije
Primjedbe
Objavi komentar