Otvaraju se saune i hotel u Termama Tuhelj



Službeno je započela ljetna sezona u Termama Tuhelj. Od prošlog vikenda otvoreni su Vodeni planet i kamp Vita*****, a od sljedećeg petka hotel Well**** i saune, uz popust do 50 posto na smještaj u prva četiri tjedna 


Jedva ste čekali zaplivati, opustiti se uz dobru knjigu na ležaljci, popiti omiljeni sok ili koktel, povesti djecu na izlet? Sjajna vijest za ljubitelje vodenih atrakcija, kupanja i sunčanja! Otvoren je Vodeni planet Terma Tuhelj, mjesto na kojem nestaju sve brige. 

Neka vas najave nižih temperatura i pljuskova ne obeshrabre. Ovdje nema vremenskih neprilika, pa čak i ako krenu kapi kiše zabava se nastavlja na zatvorenim bazenima.

 
Odi, gdje vrije život!

Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro – najmlađi će uživati u Tuhi Landu, a oni malo stariji neće propustiti vodenu zmiju i Black Hole tobogan.  Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovima, gejzirima, podvodnim masažama, vodenom rijekom i toboganima, jednako privlači i roditelje koji jedva čekaju opuštanje u saunama.

„Iznimno nas raduje što smo počeli s radom na najzabavniji način – otvaranjem Vodenog planeta. Isti dan otvorili smo i kamp, a idući petak, 5. lipnja, napokon otvaramo hotel Well**** i Svijet sauna. Zdravlje i sigurnost gostiju na prvom su mjestu pa se naši zaposlenici pridržavaju strogih smjernica koje uključuju iznimno snažne mjere higijene i dezinfekcije, a gosti na našim internet stranicama mogu doznati sve o poznatim mjerama“, ističu u Termama Tuhelj.

Sve vas koji se pripremate na zasluženo wellness break putovanje, razveselit će informacija da je smještaj u prva četiri tjedna nakon otvorenja povoljniji do 50 posto.


Lopllipop PR

Primjedbe