Jana odlikovana još jednim međunarodnim priznanjem za vrhunsku kvalitetu



Monde Selection - Međunarodni institut za kvalitetu dodijelio je prirodnoj mineralnoj negaziranoj vodi Jana najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda - Grand Gold Quality Award

Slijepo testiranje provedeno je početkom godine u Bruxelles te je Jana između 3200 proizvoda u kategoriji „Piva, voda i bezalkoholnih napitaka“ osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda.

Prošle je godine Jana postala prva hrvatska mineralna voda koja je na prestižnome međunarodnom natjecanju Monde Selection na čelu sa skupinom neovisnih stručnjaka osvojila zlatnu medalju (Gold Quality Award) za kvalitetu proizvoda.

Danas, svatko želi biti siguran da je voda koju svakodnevno konzumira kvalitetna i čista. Pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, u ovome slučaju Jane, sigurni smo da je proizvod provjereno visoke kvalitete. Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja, neovisni i nepristrani stručnjaci žirija Monde Selection izvanrednim proizvodima dodjeljuju oznake kvalitete. Samo onaj proizvod koji ima prosjek bodova između 90 i 100% može dobiti Grand Quality Award.

Članovi žirija Monde Selection nisu članovi te organizacije – radi se o vanjskim suradnicima (prehrambeni tehnolozi, biotehnolozi, kemijski inženjeri,…) koji su odabrani na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta. Oni pojedinačno ocjenjuju proizvode i popunjavaju pridružene evaluacijske forme kako bi se utvrdio profil kvalitete, a testiranje se provodi metodom slijepog testa.

Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkasti okus. Zbog dubine svog izvora, Jana je čišća i bogatija mineralima od ostalih voda. Zbog Ultra-Clean tehnologije punjena, netaknuta je sve dok ju ne kušamo, a Gold Quality Award samo je još jedna kap koja je okrunila njenu posebnost.

Servirajte Janu na svome stolu i upotpunite svoju prehranu prirodnom mineralnom negaziranom vodom kakvu nema nitko drugi na svijetu. 


PR: Abeceda komunikacije


Primjedbe