Marketinški tsunami u FMCG-u preplavio Zagreb

FMCG Marketing Summit_publika

Ovogodišnji FMCG Marketing Summit prvi je hrvatski, a ujedno i 15. FMCG Marketing Summit u regiji.  Marketinški tsunami zahvatio je više od 300 posjetitelja, 11 govornika te 30 partnera i prijatelja konferencije koji su svjedočili značajnim promjenama u FMCG sektoru.

Nakon tri uspješno organizirana FMCG Summita, 19. travnja u Plaza Event Centru Zagreb, održan je prvi FMCG Marketing Summit. 

FMCG Marketing Summit_Nicolas Kfuri

Prvi FMCG Marketing Summit predstavio je mnoge zanimljive teme i predavače, među kojima su keynote speakeri Matthew Brown, Retail Futurologist i dr. Nicolas Kfuri, Global Branding and Strategy Trainer and Consultant – koji su govorili o globalnim potrošačkim trendovima i budućnosti trgovine.

Današnje vrijeme zahtijeva izvrsnost i specijaliziranost! Otud i ideja za ovaj Summit – temama i govornicima usko smo se usmjerili na FMCG sektor te se tako izdvojili u moru drugih marketinških konferencija. Okupili smo FMCG marketinšku elitu, a to je jasna poruka da je ovo što smo napravili potrebno tržištu, izjavila je Jelena Domović, urednica časopisa InStore. 

FMCG sektor zaista je specifičan kad je riječ o marketinškim alatima i online tehnikama koje treba savladati i implementirati u svakodnevno poslovanje. Oduševljenje konferencijom nisu krili ni brojni sudionici koji su s velikom pažnjom slušali govornike, ali i svojim pitanjima i iskrenim interesom sudjelovali u konstruktivnim raspravama.  

FMCG Marketing Summit ujedno je i 30. FMCG konferencija u organizaciji časopisa InStore u BiH, Srbiji i Makedoniji, a regionalnost, kao i u svim ostalim projektima koje ova vrijedna ekipa stvara, dolazi do izražaja. 

Želja nam je da s ovog događaja svi sudionici ponesu znanja koja će im pomoći u daljnjem poslovanju, kako bi iskoristili sve svoje potencijale, ali i potencijale FMCG sektora. Nadam se da smo u tome i uspjeli, izjavio je Aljoša Parotat, direktor časopisa InStore.

PR

Primjedbe