Skijaški program za djecu u Obertauernu pristupačan obiteljskom budžetu



Tako brzo i kroz igru kao djeca odrasli nikad ne mogu naučiti skijati ili snowboardati. To se uvijek primjećuje zimi na bijelim obroncima Obertauerna, zimskog hit-odredišta pokrajine Salzburg. Kroz atraktivan sveobuhvatan paket „Bobbyjeve snježne pustolovine“ mali budući poklonici zimskih sportova u skladu sa svojom dobi uspješno uče skijanje i snowboarding − uz uvjete pristupačne obiteljskom budžetu.

Bijeli planinski zec Bobby maskota je mladih sportaša i po njemu je nazvan skijaški program za djecu. Bobbyjeve snježne pustolovine za djecu do šestog rođendana stoje 199,- eura po djetetu. Paket uključuje tečaj skijanja u trajanju od pet cijelih dana ili tečaj snowboardinga u pet poludnevnih termina, skijašku kartu za trajanja tečaja, šestodnevni najam opreme, smještaj djeteta u sobi roditelja, uključujući istu uslugu prehrane, kao i transfer iz zračne luke Salzburg i do nje. Djeca mogu sudjelovati i u programu za djecu, a po želji je moguće rezervirati i čuvanje djece u podnevnom terminu između prijepodnevnih i popodnevnih aktivnosti.

Paket-aranžman za djecu od šeste godine do 15. rođendana stoji 279,- eura po djetetu. Ponuda je u pogledu tečajeva i najma opreme ista kao kod najmlađe djece, a za transfer od Salzburga do Obertauerna i natrag odobrava se 15% popusta po djetetu. Umjesto smještaja u sobi roditelja, hoteli uključeni u program Bobby nude povoljne cijene smještaja za djecu ove dobi.

Paket-aranžman Bobbyjeve snježne pustolovine moguće je rezervirati u tjednima od 6.-27. siječnja 2018. i od 7.-14. travnja 2018. do sedam dana prije datuma dolaska. Tečajevi skijanja ili snowboardinga počinju uvijek u nedjelju ili ponedjeljak. Na adresi www.obertauern.com možete pronaći objekte smještaja koji sudjeluju u programu Bobbyjeve snježne pustolovine.


U ponudu usluga za obitelji spadaju i prostori za djecu, kao što je na primjer obiteljski skijaški park Bibo Bär, kao i usluge čuvanja djece, koje jamče opušteni i sportski obiteljski odmor u Obertauernu. Prilično jedinstvena je skijaška staza strave, jezovita, mračna spilja, kroz koju se može proći na skijama. Za obitelji je položaj mjesta Obertauern dodatna prednost. Budući da je od svih hotela do ski liftova samo nekoliko koraka, nije potreban autobus do skijališta, niti dugo hodanje s teškom opremom. Tko putuje s djecom, jako cijeni to jamstvo „ski in ski out“.


Dodatne informacije: Turistička zajednica Obertauerna (Tourismusverband Obertauern), Tel.: + 43 6456 7252, E-mail: info@obertauern.com, internetske stranice: www.obertauern.com

PR: Sandra Piro

Primjedbe