CIHT konferencija 2016. u destinaciji zdravlja


Uskoro će Rivijera Crikvenica, koja je nedavno na Danima hrvatskog turizma proglašena jednom od najbolje tri ovogodišnje destinacije zdravlja, biti domaćin konferencije posvećene zdravstvenom turizmu.
 
Naime, u Hotelu “Omorika” u Crikvenici će se 17. i 18. studenoga 2016. održavati Crikvenica International Health Tourism Conference, konferencija čiji je organizator Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizatori Thalassotherapia Crikvenica i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera.

 
 I ove su je godine podržali uvaženi pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske, gđa Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo zdravstva, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera i Grad Crikvenica. Vrijednost konferencije prepoznali su i ovogodišnji sponzori: zlatni – Hrvatska turistička zajednica i Jadran d.d. Crikvenica, srebrni – Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarnera i Učilište Ambitio te brončani – Mylan EPD i GCR – Global Clinic Rating te medijski pokrovitelji: Novi list i Nativa Media j.d.o.o. (4 Seasons Croatia, Naturala.hr).
 
Kao i prethodnih, konferencija i ove godine okuplja eminentne domaće i strane predavače i sudionike iz područja medicine i gospodarstva, prije svega turizma. Osim uglednih predavača iz Hrvatske, svoja iznimno vrijedna znanja i iskustva predstavljaju i stručnjaci iz SAD-a, Velike Britanije, Indije, Njemačke, Poljske i Slovenije.
 
Zanimljiva izlaganja obuhvaćaju raznovrsne teme, poput uloge zdravstvenog turizma u Strateškome planu razvoja turizma Kvarnera sa strateškim i operativnim marketing planom 2016. – 2020. godine, zatim međunarodne suradnje klastera, tajne uspjeha destinacije zdravstvenog turizma, izgradnje destinacijskog brenda, verbalne i neverbalne komunikacije za zdravstvene djelatnike, medicine novoga doba ili uske povezanosti medicine, turizma i gospodarstva. Drugi je dan, 18. studenoga, rezerviran za poslovnu radionicu, koja sudionicima iz Hrvatske i inozemstva pruža mogućnost proširivanja mreže poslovnih kontakata i početka realizacije novih poslovnih projekata.
 
Prijave za CIHT 2016. još traju, i to isključivo putem nove internetske stranice: ciht - registration-form, na kojoj se redovito mogu pratiti i sve novosti vezane uz konferenciju.
  
Program: CIHT_Program

PR: TZ Crikvenica

Primjedbe