2. IGRE GLADI BY BICKO


U subotu 10. rujna 2016. u restoranu Bicko, održala se velika roštiljada  povodom rođendana restorana Bicko  -  2. IGRE GLADI BY BICKO.
 
 Povodom 3. rođendana restorana BICKO, vlasnica Sandra Evačić i prijatelji  organizirali su izvrsno natjecanje u roštilju - sa čak 11 ekipa. Uz samo natjecanje u spravljanju jela s roštilja i zabavni program koji je vodio popularni TV i radijski voditelj Davor Dretar Drele, posjetitelji su mogli sudjelovati u Igrama gladi i igrama s nagradnim pitanjem.   
 
 
10 ekipa natjecalo se u pretfinalu kako bi došlo u finale s prošlogodišnjim pobjednicama - Xeninim ratnicama. U pretfinalu bile su ekipe Sto tona, KUD Vinko Pintarić, HR2, KKK Fortis, Grill team, NK BLATO, BBB Travno, Kalinke team, Iron Ghosts team i Korner Kebab Kvatrić.
Nakon prvoga dijela natjecanja, stručna komisija u sastavu: Domagoj Jakopović Ribafish, masterchefovi Časlav Matijević i Robert Slogar, Nada Vejić, Nikša Štern – odabrala je 5 finalista (NK Blato, Sto tona, Kalinke, Korner Kebab Kvatrić, BBB Travno).  U vrlo izjednačenoj borbi za prijenosni pehar i vrijednu Bickovu nagradu  - ponovno su prvo mjesto odnijele članice tima Xenine ratnice! 
 
Ulaz na Igre gladi bio je besplatan, a cijene poznatih specijaliteta restorana Bicko (ćevapi, svinjska vratina, svinjska i juneća rebarca, čobanac, špek fileki),   bile su izuzetno povoljne – za sve posjetitelje. Za posjetitelje su bile  organizirali igre gladi u kojima su dame trebale u najkraćem mogućem roku pojesti kobasicu dugačku 70cm, a gospoda veliku pljeskavicu od 700 g.
 
 
Posjetitelje su zabavljali glazbeni sastavi „Kužiš stari moj“ i „TAB Arteški bunar“ do dugo -  u noć.
 
Nakon uspješnog drugog „izdanja“ Igara gladi i proslave 3. rođendana u društvu prijatelja i  gostiju restorana Bicko,  očekujemo vas u većem broju i dogodine, na 4. rođendanu, na istome mjestu, istoga datuma. Dotada, pratite Bickove Facebook i web stranice jer uskoro pripremamo i posebnu feštu  za MARTINJE.

BICKO JE RESTORAN koji ovim događajem –  2.IGRE GLADI by BICKO  -  proslavio svoj treći  rođendan.  

Dugoročno stvaranje etabliranog mjesta gdje se ljudi željni domaće hrane s povjerenjem rado vraćaju, bila je nit vodilja vlasnika pri realizaciji otvorenja restorana Bicko. U vrlo kratkom vremenu,  vlasnici su uspjeli dokazati da se kvalitetnim i ustrajnim radom i obraćanjem pažnje na detalje svaki temelj uspije izgraditi, što zadovoljstvo gostiju svakodnevno pokazuje. Osoblje restorana diči iskustvo, znanje, ljubaznost, pristupačnost, ljubav prema hrani i ispred svega svijest da je gost uvijek u pravu, a što sve čini predispoziciju kvalitetnih, obilnih i oku primamljivih obroka. 

Sa svojih 129 sjedećih mjesta u stalnoj postavi te dovoljnim brojem parkirališnih mjesta restoran Bicko je idealno mjesto za druženje ali i održavanje proslava povodom krštenja, krizmi, svadbenih svečanosti, rođendana, umirovljenja, godišnjica, poslovnih ručkova i domjenaka te proslava svih ostalih vrsta, koje gostima restorana padnu na pamet. Osim dnevnog posla, osoblje restorana organizira katkad i tematske večeri  popraćene delicijama vrijednih ruku iz kuhinje i sa roštilja na drveni ugalj, a sve kako bi se restoran etablirao na ugostiteljskoj sceni kao mjesto, gdje se odlično i obilno jede, umjereno plati i dobro zabavi, te pokaže koja plesna vještina. Uz više vrsta gableca, koji se mijenjaju na tjednoj bazi i à la carte ponude, restoran Bicko vrši i dostavu na području Novog Zagreba, Lučkog i Stupnika.

Više o gastro ponudi na  http://www.bicko.hr/
Tekst: M.V.
 

Primjedbe